Puma Cascades DISC Mid 630211

Specificaties

De Scuff Caps-serie is één van de meest succesvolle ontwerpen voor veiligheidsschoenen, speciaal ontworpen en gemaakt voor in de bouw, de machinebouw en de industrie. Hier wordt hoge belastbaarheid van de schoen gecombineerd met ongeevenaard draagcomfort. Dat is met name in de bouw ook nodig, omdat schoenen regelmatig acht, negen of nog meer uren achtereen gedragen worden. De CASCADES MID, met zijn zwarte schacht van gevet runderleder en sterk Cordura®, is niet alleen mooi strak ontworpen: deze schoen overtuigt ook met zijn bijzondere eigenschappen. Het in de hiel verwerkte EVER.FLEX ontkoppelingspunt helpt de voet om bij iedere stap het ideale contactpunt tussen hiel en grond te vinden - individueel aangepast aan gewicht, grootte en paslengte van de drager. Het VOLUME PLUS systeem zorgt voor nog meer comfort, doordat de speciale vorm van de leest meer plaats maakt voor de kleine tenen.

EVERCUSHION® BA+
Het anatomisch gevormde, vochtregulerende voetbed heeft een anti-slip oppervlak. Twee lagen geschuimd polyurethaan in verschillende dichtheden zorgen voor actieve demping. De verhogingen in de hiel- en balzone en de longitudinale steunzool verbeteren de steun. Bovendien zorgen zij voor een natuurlijke houding van de voet, drukontlasting en stimulering van de spieren bij het lopen.

FAP® FLEXIBLE ANTI PENETRATION
Een flexibele penetratiebescherming van met keramiek beklede vezels beschermt de voeten volledig tegen binnendringende voorwerpen.

FIBERGLASS TOE CAP
Nieuw ontwikkelde glasvezelcomposietkap met meer toespeling, lichter dan conventionele stalen kappen, antimagnetisch en thermisch isolerend.

EVER.FLEX
Een in de hiel geïntegreerd ontkoppelingspunt helpt de voet bij elke stap het ideale contact tussen hiel en grond te vinden - geheel volgens de drager.

RUBBER OUTSOLE SCUFF CAPS
Grove noppen en hittebestendig tot 300°C - deze duurzame rubberen HRO-zool laat zien waarvoor hij ontworpen is: optimale bescherming en prestaties, zelfs op natte of modderige vloeren.

bescherming: Hoge kwaliteit microfiber in leather optics, Reflex materiaal in het hiel gebied
plus: CORDURA®
schacht: Volledig ingevette leder
voeden: BreathActive functionele voering
voetbed: evercushion® BA+
Gender: Heren
soort schoen: Midden
veiligheidsklasse: S3
zool: SCUFF CAPS EVO - PU / rubberen zool - 300 ° C hittebestendig, antislip, zelfs op onverharde oppervlakte
toepassingen: ambacht, constructie
materiaal: Vollrindleder
Kenmerken: Doorloop vlak bescherming, Hittebestendig
Upper: leer

Bestellen

    173,41 incl. BTW
    143,31 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Artikelen op voorraad (groen omlijnd) voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis. Overige modellen/maten zijn goed leverbaar. C.a. 1-2 week.
kleur
maat
Zwart/Grijs
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48