Filters

Werkjassen

Het meest uitgebreide aanbod goedkope werkjassen voor dames, heren en kinderen vindt u hier! U kunt hier naast een voordelige werkjas voor de bouw, ook meer luxe jassen en werkparka's bestellen. Hieronder vindt u meer dan 300 verschillende werkjassen, verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Ons grote assortiment jassen bestaat bevat bekende merken als Terratrend, Tricorp, Canadian Line, Hydrowear en Gevavi. Iedere werkjas wordt voordelig, veilig en snel thuisbezorgd, vaak al binnen 1 á 2 werkdagen!

Goedkope werkjassen dames, heren & kind, van softshell tot reflecterende jas

Bij Achos bent u aan het juiste adres voor een grote collectie luxe, maar ook goedkope werkjassen. Zowel softshell jassen als reflectiejassen zijn hier voordelig te bestellen, in een breed scala aan maten en kleuren. Dames, heren maar soms ook kinderen kunnen hier een geschikte werkjas vinden van merken als Hydrowear, Havep, HLM en Bjornson. Wij hebben de grootste collectie voordelige werkkleding voor bouw- en constructiewerkzaamheden in Nederland. Het aanbieden van een goedkope werkjas voor dames, heren of kind is onze specialiteit.

Uw kinder, dames of heren werkjas bezorgen wij voordelig en snel bij u thuis of op het werk. Bij aanschaf van 5 of meer jassen kunt u uiteraard een offerte aanvragen. Dan kunnen we de werkjassen nog voordeliger aanbieden door middel van een staffelkorting.Product filters

402 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer