Filters

Werkoveralls

Goedkope werkoveralls voor dames, heren & kind kopen? Bestel uw werkoveralls van merken als Havep & Hydrowear dan bij Achos! Hieronder vindt u meer dan 60 types overalls, speciaal gemaakt voor in de bouw, tuinbouw of gewoon voor thuis. Voor ieder ambacht is er een geschikt model te bestellen, want Havep en Hydrowear hebben een uitgebreide collectie. Bovendien zijn de werkoveralls is vele maten en kleuren verkrijgbaar en derhalve geschikt voor dames, heren en soms zelfs voor kinderen.

U kunt hier goedkope overalls bestellen, maar ook luxe bouw werkkleding is voordelig leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een overall met handige opbergzakken en een elastische rugpand, voor extra duurzaamheid. Selecteer uw maat of kleur aan de zijkant om snel een passend model te vinden!

Groot aanbod werk overalls van merken als Havep en Hydrowear

Kies hierboven uit een groot assortiment Havep & Hydrowear goedkope werkoveralls voor alle soorten werk en arbeid. Bovenstaande werk overalls zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, geschikt voor dames, heren en soms zelfs voor kinderen. 

Wat is het verschil tussen een zomer en een winter overall?

U vindt hier goedkope overalls die geschikt zijn voor de warmere seizoenen, maar ook modellen die speciaal gemaakt zijn voor de winter. Een winter overall is vaak uitgevoerd met een warme voering. Ook heeft deze veelal een warme capuchon, zodat het hoofd beschermd wordt tegen de kou. Als de overall dan ook nog eens voorzien is van windvangers op de mouwen, dan bent u helemaal gereed voor het winterseizoen!

Een goedkope overall die eigenlijk alleen maar geschikt is voor de warmere maanden, is niet uitgerust met een capuchon en heeft soms zelfs geen mouwen. Uiteraard heeft deze ook geen warme voering, zodat de werk overall goed ventilerende eigenschappen heeft. Over het algemeen zijn de goedkope werk overalls wel uitgevoerd met handige zakken om spullen in op te bergen of mee te nemen. Dit type werkoverall is bovendien een stuk goedkoper dan een warm model, omdat er minder materiaal en arbeid aan te pas komt bij de productie.
Product filters

220 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer