Filters

Medische schoenen

Alle dames & heren medische schoenen van merken als Wock en Maxguard bestelt u hier voordelig, veilig en snel. Dit moderne aanbod heren & dames ziekenhuisschoenen is verkrijgbaar met open of gesloten hiel. Tevens vindt u hier medische schoenen voorzien van een orthopedische zool, die zorgt dat de voet altijd de juiste ondersteuning krijgt.

Voordelige ziekenhuis & medische schoenen voor verplegers, artsen en chirurgen

Medische schoenen voor verplegers, artsen en chirurgen zijn goedkoop leverbaar, zowel met open als dichte hak. Wanneer u veel aan de wandel bent, is het fijn dat uw zorg werkkleding voldoende comfort biedt! Daarom kiest u uit een groot assortiment medische ziekenhuis schoenen in de vorm van een klomp, instapper of volwaardige schoen. Merken als Wock, Sanita, Wash 'n Go en Maxguard hebben een uitgebreide collectie medische schoenen die voldoen aan de huidige eisen in het ziekenhuis.

Door middel van de productfilters hiernaast selecteert u snel een kleur en maat schoen. Op deze manier vindt u binnen enkele seconden een medische ziekenhuis schoen die past bij uw wensen.


Categorieen

Product filters

102 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer