Atlas Schoen Runner 65 S1P

Specificaties

De nieuwe ATLAS® RUNNER weerspiegelt de stijl van de nieuwe werkkleding: functie ontmoet fashion.

De RUNNER modellen van ATLAS® bieden een uiterst soepele pasvorm dankzij de nauwsluitende monosok, waarvan het bovenmateriaal vervaardigd is van zeer comfortabel en elastisch LIGHT KNIT. Het 100% geweven en naadloze bovenwerk combineert optimale ondersteuning en prestaties met aangenaam zacht comfort voor een natuurlijk loopgevoel.

Het gebruikte bovenmateriaal LIGHT KNIT onderscheidt zich door zijn nauwkeurige pasvorm. In het voorvoetgedeelte bevordert een open-meshed structuur specifiek het ademend vermogen, zodat een aangenaam en licht, luchtig loopgevoel permanent gegarandeerd is. Aan de buitenkant is een dicht gemaasd en robuust breisel gebruikt om een hoge duurzaamheid te bereiken. De wattering op de kraag van het bovendeel zorgt voor een goede pasvorm en verhoogt merkbaar het draagcomfort.

Het nieuwe buitenzoolsysteem RUN-3 slaat een volledig nieuwe weg in wat betreft de materiaalcombinatie van de buitenzool. De 3-laags constructie van ?exibel nitril en het bekende multifunctionele polyurethaan (MPU) garandeert maximale prestaties en een trendy sneakeruitstraling.

De twee nitrillagen van de buitenzool plaatsen een bijzonder kleuraccent en zijn tegelijk bijzonder slipvast, robuust en slijtvast. Tegelijkertijd zorgt de tussenzool van het bekende hightechschuim MPU voor de nodige dynamiek, functionaliteit en aangename demping.

Of het nu sneakers of veiligheidsschoenen zijn, de eigenschappen zijn zo op elkaar afgestemd dat de drager zijn werk zonder beperkingen kan doen, niet alleen in de productie maar ook op kantoor.

Een goede demping, vooral in combinatie met een stabiele grip in de schoen en een stevige buitenzool, is een zeer doeltreffende manier om de gezondheid van alle werknemers op peil te houden - en zo werk- en productieonderbrekingen op lange termijn te voorkomen.

Naast de hoge functionaliteit is de schoen door zijn design ook buiten de werkwereld de moeite van het bekijken waard. Een veiligheidsschoen of een sneaker? De drager beslist.

De nieuwe serie van ATLAS® is verkrijgbaar in drie kleuren: deep black (RUNNER 25), neon blue (RUNNER 45) en stone grey (RUNNER 65).

De RUNNER schoenen voldoen aan veiligheidsklasse S1P, volgens EN ISO 20345 en zijn uitgerust met een beschermende neus. Ze zijn verkrijgbaar als uniseks model voor zowel dames als heren in de maten 39 tot en met 48.

De veelheid van deze innovaties, zowel in de boven- als in de zoolconstructie, was de aanleiding voor de introductie van de nieuwe lifestyle serie RUNNER.

GET THE POWER | FEEL THE ENERGY | BE A RUNNER

Bestellen

    124,34 incl. BTW
    102,76 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Artikelen op voorraad (groen omlijnd) voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis. Overige modellen/maten zijn goed leverbaar. C.a. 1 week.
kleur
maat
Grijs
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48