Albatros Breeze Impulse S1P Laag 647520

Specificaties

De ultralichte AER55-modellen uit de dual.IMPULSE-lijn zijn opmerkelijk sportief dankzij hun innovatieve bovenwerk. De trendy kleurencombinaties en de AER55-letters aan de binnenkant van de schoen vormen verdere moderne designelementen. De ademende BREEZE met sandwich mesh-materiaal completeert de innovaties van de bekende veiligheidsschoenlijn. Zoals gewoonlijk worden de nieuwe modellen ook geleverd met een dubbel geschuimde IMPULSE.FOAM-middenzool met een energieteruggave tot 55% voor moeiteloos werken en ultiem comfort.

PRODUCTDETAILS
bescherming: Hoge kwaliteit microfiber in leather optics, Reflex materiaal in het hiel gebied
plus: Bijzonder licht, Comfortabele schacht en flap padding, rekbare opsteeksluiting met treklip voor eenvoudige invoer
schacht: Sandwichmatten en versterkingselementen
voeden: Ademende functionele voering
voetbed: Verwijderbare, anatomisch gevormde COMFIT ® AIR inlegzool
Gender: Dames, Heren
soort schoen: Laag
veiligheidsklasse: S1P
zool: DUAL.IMPULSE-300 °C hittebestendig, anti-slip rubberen zool met tussenzool van IMPULSE. FOAM ® in tw
toepassingen: ambacht, industrie, kantoor, Magazijn / Logistiek, productie
materiaal: Schachthoogte 27 cm
Kenmerken: ademend, Doorloop vlak bescherming, ESD, Hittebestendig, Metal free, Vegan
Upper: weefsels

UAL IMPULSE ANTISLIP BUITENZOOL
De slip- en slijtvaste (HRO) rubberen buitenzool, die hittebestendig is tot 300°C, zorgt voor een perfect grondcontact op de slijtagegevoelige plaatsen van de hiel en de voorvoet. Omdat het rubber niet overal is geïnjecteerd, zorgen brede flexgroeven voor een optimale flex en besparen ze ook gewicht.


DUAL IMPULSE ANTISLIP BUITENZOOL
Perfect contact met de grond wordt gegarandeerd door de slip- en slijtvaste tot 300°C hittebestendige (HRO) rubberen buitenzool in de gebieden met hoge slijtage in de hiel en de voorvoet. Omdat het rubber niet overal is geïnjecteerd, zorgen brede flexgroeven voor een optimale flex en besparen ze ook gewicht.


COMFIT®AIR FUSSBETT

Het extra comfort in je veiligheidsschoenen. Het ALBATROS® comfit®AIR voetbed is ademend dankzij de talrijke poriën en heeft schokabsorberende verhogingen in de hiel en de bal en ondersteuning van de voetholte in de lengterichting. Dit ondersteunt de natuurlijke houding van de voet in de schoen en stimuleert de spieren tijdens het lopen. Het antislip textieloppervlak is geurbestendig, vochtabsorberend en wasbaar op 30°C.


De Triple Density technologie geeft u de belangrijkste van drie zolen gecombineerd in één. Ervaar een nieuwe vorm van stabiliteit, flexibiliteit en comfort.


FAP® FLEXIBLE ANTI PENETRATION

Een flexibele penetratiebescherming van met keramiek beklede vezels beschermt de voeten volledig tegen binnendringende voorwerpen.


FIBERGLASS TOE CAP
Nieuw ontwikkelde glasvezelcomposietkap met meer toespeling, lichter dan conventionele stalen kappen, antimagnetisch en thermisch isolerend.

Bestellen

    114,47 incl. BTW
    94,60 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Artikelen op voorraad (groen omlijnd) voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis. Overige modellen/maten zijn goed leverbaar. C.a. 1-2 week.
kleur
maat
Zwart/Blauw
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47