Filters

Hoge sneaker werkschoenen

Alle hoge werksneakers en sneaker werkschoenen voor dames en heren bestelt u snel en voordelig bij Goedkope werkkleding. Via de filters sorteert u de hoge werksneakers gemakkelijk, zodat u de juiste maat en kleur snel vindt. Het hoge model van deze sneaker werkschoenen maakt dat ze stevig rond de enkel vormen voor extra steun.

Breed assortiment hoge werksneakers, sneakers werkschoenen en veiligheidsschoenen voor dames en heren

Het hoge model van deze sneaker werkschoenen zorgt voor extra comfort en steun wanneer u deze op het werk draagt. Uiteraard zijn er werksneakers te bestellen uit verschillende veiligheidsklasses, namelijk S2, S3 en S4. In de naam en beschrijving van de veiligheidsschoen staat dit altijd vermeld, zodat u precies weet wat u bestelt. 

Dankzij de brede collectie aan schoenmerken kiest u uit vele prachtige modellen sneaker veiligheidsschoenen en past er altijd een een model bij uw smaak. Neem bijvoorbeeld de prachtige sneakers van merken als Redbrock, Elten, Cat, Maxguard, Gevavi en Baak! Zowel dames als heren kiezen uit een breed assortiment moderne, sportieve werkschoenen waarmee u uitstekend voor de dag kunt komen.Product filters

116 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer