Fischer Verbandpantoffel 13998

Specificaties

De Fischer verbandpantoffel is een comfortabele pantoffel speciaal is ontworpen voor mensen die herstellen van voet- of beenletsel. De pantoffel heeft een K-leest, wat betekent dat hij extra breed is en daardoor geschikt is voor mensen met een bredere voet of een verband om de voet.

De pantoffel heeft klittenbandsluitingen waarmee de pantoffel goed verstelbaar is en kan worden aangepast aan de vorm van de voet. Daarnaast is hij gemakkelijk aan en uit te trekken is, extra handig voor mensen die moeite hebben met buigen of het dragen van schoenen.

De pantoffel heeft een uitneembare inlegzool, waardoor deze gemakkelijk te vervangen of aan te passen is. Hierdoor kunnen mensen met orthopedische steunzolen deze pantoffel ook dragen. De pantoffel heeft ook een K-wijdte, wat betekent dat hij extra breed is aan de voorvoet en de tenen.

De Fischer verbandpantoffel is wasbaar tot 30°C, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is en hygiënisch blijft. Al met al is deze pantoffel een goede keuze voor mensen die comfortabele en gemakkelijk aan te trekken schoenen nodig hebben tijdens het herstelproces.

Bestellen

    58,14 incl. BTW
    48,05 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Dit artikel is ruim op voorraad en is indien voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis.
kleur
maat
Zwart 222
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48