Retourbeleid goedkope-werkkleding.nl

Zakelijke bestellingen: Op artikelen die besteld worden vanuit bedrijfsnaam, vereniging of stichting berust normaal gesproken geen retourrecht. Uiteraard kunt u zowel voor-, of nadat uw bestelling is geplaatst/geleverd contact met ons opnemen om de retourvoorwaarden te bespreken. Bij enkele stuks doen wij normaal gesproken niet moeilijk, bij grote aantallen zullen wij retourkosten in rekening brengen.

Particuliere bestellingen: U heeft vanzelfsprekend uw wettelijke retourrechten, u ontvangt het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening. Retourkosten zijn, tenzij anders aangegeven, voor u. De verantwoordelijkheid voor het onbeschadigd retoursturen ligt, zoals ook wettelijk bepaald, altijd bij u.

Bedrukte en op maat gemaakte artikelen kunnen vanzelfsprekend nooit retour.

Beschadigingen/onvolledige retour: Wanneer een artikel of verpakking ontbreekt of beschadigd retour gezonden wordt waardoor deze niet als nieuw verkocht kan worden, worden hiervoor kosten in rekening gebracht, of zal uw retour worden geweigerd.

Wilt u uw artikelen retourneren?

Doorloop dan onderstaand stappenplan, mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.


Stap 1: Controleer of u aan de retourvoorwaarden voldoet

 1. U heeft het artikel niet langer dan 14 dagen in bezit;
 2. Het artikel is onbedrukt
 3. Uw artikelen zijn ongedragen, voorzien van originele labels en verpakking
 4. Indien het artikel verzegeld is, kan deze enkel retour indien het originele zegel niet is verbroken.


Stap 2: Vul onderstaand retourformulier in

 1. Vul uw gegevens in op onderstaand formulier, wees zorgvuldig en zorg er voor dat uw gegevens volledig en juist zijn ingevuld.
 2. Vul alleen de retour gezonden artikelen in.
 3. Druk op "Retouraanvraag versturen"


Stap 3: Verwerking

 1. Uw retour aanvraag wordt door ons team beoordeeld.
 2. U ontvangt van ons vervolginstructies voor uw retouraanvraag


Stap 4: Retour akkoord? Verpakken en verzenden

 1. Uw aanvraag is akkoord. Verpak het product zodat de kans op transportschade minimaal is. Gebruik het liefst het verpakkingsmateriaal waarin uw artikelen zijn toegezonden.
 2. Breng deze naar het dichtstbijzijnde PostNL/DHL pakketpunt voor verzending.


Stap 5: Verwerking retour

 1. Wij zullen uw retour verwerken en u op de hoogte brengen van de status. Wij nemen alleen contact op in het geval er artikelen ontbreken of bij artikelen die niet voldoen aan de retourvoorwaarden.
 2. Uw geld wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening.


Lukt het niet? Als alternatief voor ons eigen retourbeleid kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit is een officieel rechtsgeldig formulier dat u bij iedere webwinkel kunt gebruiken om te melden dat u uw artikel(en) retour zal zenden.