Flex Footwear Easy Laag S3 Veiligheidsschoen Budget

Specificaties

LOW BUDGET S3 WERKSCHOENEN MET GOEDE PASVORM
Flex Footwear® zijn de beste goedkope low budget S3 werkschoenen met goede pasvorm! Deze hoge en lage modellen S3 werkschoenen voor heren en dames vallen in de low budget prijscategorie. De pasvorm van deze veiligheidsschoenen zal je echter doen verrassen! Probeer ze zelf en ervaar zelf dat dit de beste low budget S3 werkschoenen zijn.

MEER COMFORT DOOR GOEDE EUROPESE PASVORM
S3 werkschoenen van Flex Footwear® bieden een hoog comfort door de goede Europese pasvorm.

Ons team van specialisten heeft onderzocht wat er verbeterd kan worden aan de huidige low budget werkschoenen op de markt. Hieruit blijkt dat vrijwel iedere low budget werkschoen geen juiste ondersteuning biedt aan de drager door gebruik van standaard leesten uit China of het verre Oosten. Dit veroorzaakt regelmatig problemen voor de schoendrager en de kans is zeer groot dat men hierdoor lichamelijke klachten krijgt.
Andere goedkope veiligheidsschoenen hebben enkel een veiligheidsneus en anti-perforatie. Flex Footwear® heeft daar verandering ingebracht!

Flex Footwear® is het eerste low budget schoenmerk dat veiligheidsschoenen ontwikkelt met Europese pasvorm. Daarnaast hebben alle Flex Footwear® werkschoenen een beschermende polstering en een extra dempende laag in de zool. Dit alles voor een zeer scherpe low budget prijs.

Bestellen

    31,05 incl. BTW
    25,66 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Artikelen op voorraad (groen omlijnd) voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis. Overige modellen/maten zijn goed leverbaar. C.a. 1 week.
kleur
maat
Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48