Filters

Nette werkschoenen

Omdat Goedkope-werkkleding een groot aanbod nette werkschoenen en veiligheidsschoenen heeft, slaagt u hier altijd! Vind uw favoriete nette werkschoen gemakkelijk en snel door middel van de filters aan de zijkant. Zo selecteert u de juiste maat en kleur nette schoen binnen enkele seconden. Lees ook ons artikel over de veiligheidsnormen S1, S2 en S3 voordat u uw nette of klassieke veiligheidsschoen uitkiest.

Bestel uw nette werkschoenen & classic veiligheidsschoenen voor dames en heren voordelig

Vrijwel alle nette veiligheidsschoenen zijn vervaardigd van leer van hoge kwaliteit, voor een luxe en klassieke uitstraling. U kiest hierbij uit uiteenlopende modellen werkschoenen voor zowel dames als heren, van bekende merken als Maxguard, Elten, Emma, Safety Jogger en Redbrick! Dankzij het uitgebreide assortiment schoenmerken vinden dames & heren altijd een nette werkschoen die past bij hun wensen en voorkeuren. 

Zo zijn er schoenen in verschillende klasses te bestellen (van S1 tot en met S3) met een hoog model of een laag model. Bent u een liefhebber van suède? Dan is het ook mogelijk om een mooie, nette werkschoen te kopen van suède rundleder in maat 40 t/m 48.Product filters

6 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer