Filters

Klapschaatsen

Zandstra Klapschaatsen zijn geschikt voor gevorderde schaatsers die al vertrouwd zijn met de basisbeginselen van het schaatsen en die op zoek zijn naar een uitdaging.

Voor beginners kan het moeilijk zijn om klapschaatsen te gebruiken, omdat ze moeten leren hoe ze de klapmechanismen correct kunnen gebruiken en hoe ze hun evenwicht kunnen behouden op deze schaatsen. Het is daarom aan te raden om te beginnen met traditionele schaatsen en deze te vervangen door klapschaatsen als je al vertrouwd bent met het schaatsen en klaar bent om naar een hoger niveau te stijgen.

Als je twijfelt of klapschaatsen geschikt zijn voor jou, raadpleeg dan een professionele schaatsinstructeur om advies te krijgen over welke schaatsen het beste bij jouw niveau en doelen passen.


Alle soorten en maten klapschaatsen van Zandstra: van hoog & halfhoog tot laag model

Bij Achos vindt u het grootste assortiment Zandstra klapschaatsen met een hoog, halfhoog of laag model. Dit wil zeggen dat dames, heren en ook kinderen gemakkelijk slagen om een mooie schaats te kopen. Met de maatfilters aan de zijkant kunt u eenvoudig uw maat aanvinken, zodat u nog sneller de juiste Zandstra klapschaats vindt. Met een ijzer van roestvast staal bent u zeker van een goede duurzaamheid en uiteraard staat het schaatsmerk Zandstra ook voor de beste kwaliteit! Maak gebruik van onze scherpe prijzen en bestel uw klapschaatsen goedkoop, veilig en snel online.


Product filters

7 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer