Filters

Hoge werkschoenen + kruipneus

Hoge werkschoenen met kruipneus zijn veiligheidsschoenen met een hoog model en een extra grote rubberen neus. De kruipneus wordt ook wel overneus of beschermneus genoemd. De veiligheidsschoenen met kruipneus hebben namelijk extra bescherming aan de voorkant, zodat deze minder snel slijt. Als u bijvoorbeeld veel op uw knieën werkt in de bouw is dit een schoen die uitkomst biedt! Lees alles over de veiligheidsnormen S1, S2, S3, S4 en S5 op onze informatiepagina.

Voordelige hoge veiligheidsschoenen, werkschoenen met kruipneus kopen voor heren en dames

Voor de grootste collectie van hoge werkschoenen met kruipneus (voor zowel dames als heren) bent u hier aan het juiste adres! Met bijna 300 soorten veiligheidsschoenen met een hoog model vindt u altijd een geschikt exemplaar. Veel van deze S1, S2, S3 en S4 hoge werkschoenen zijn op voorraad, zodat u de schoenen niet alleen voordelig maar ook snel in huis heeft. 

Uiteraard is ieder model veiligheidsschoen voorzien van een robuuste overneus die zorgt dat de voorkant minder snel slijt en veel langer meegaat. Kies met behulp van de filters een goede maat en kleur, en u heeft de juiste hoge werkschoen met kruipneus zo gevonden! De hoge schacht  zorgt overigens voor extra comfort en steun als u veel loopt tijdens het werk. Ook zorgt het voor meer stabiliteit van de enkel en kan het eventuele blessures voorkomen die  mogelijk zijn met een lage werkschoen.

Product filters

844 resultaten

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer