Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 SB DH PU Zool

Specificaties

Deze unieke veiligheidsklomp is gemaakt van hoogwaardig leer en biedt uitstekende bescherming op de werkvloer. De houten binnenzool en aangespoten PU loopzool zorgen voor een goede ondersteuning en demping van de voet, terwijl de nietjes onzichtbaar zijn aangebracht om irritatie te voorkomen. De goede antislip zorgt ervoor dat je veilig kunt lopen, zelfs op gladde oppervlakken. Daarnaast zijn de klompen voorzien van antizwik nokjes voor extra stabiliteit tijdens het gebruik, wat zorgt voor meer veiligheid en vertrouwen tijdens het werk.

Deze veiligheidsklompen zijn niet alleen functioneel, maar ook vuillossend en 100% WATERDICHT. Dit betekent dat je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens natte omstandigheden. De stalen neus biedt extra bescherming tegen stoten en scherpe voorwerpen, waardoor je op een veilige manier kunt werken.

Deze veiligheidsklompen zijn ingedeeld in categorie SB en voldoen aan de EN 345-normen voor beveiligde klompen. De dichte hak zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning van de voet. Kortom, deze unieke lederen veiligheidsklompen bieden niet alleen de bescherming die je nodig hebt op de werkvloer, maar zijn ook stijlvol en comfortabel.

Bestellen

    79,52 incl. BTW
    65,72 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Dit artikel is ruim op voorraad en is indien voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis.
kleur
maat
Zwart
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48